Quantcast
Channel: شارژ ایرانسل و رایتل
Viewing all articles
Browse latest Browse all 464

پژوهشگران مطبوعات اصفهان

$
0
0

شادروان سیدمحمد صدر هاشمی متولد 1284 و درگذشته به سال 1344 که تاریخ تحلیلی مطبوعات ایران را در سال های 1328 تا 1332 درباره مطبوعات فارسی زبان از آغاز تا شهریور 1320 به همراه شرح حال روزنامه نگاران ایرانی به نگارش درآورد، کتاب ارزشمندی که هنوز هم مورد مراجعه پژوهشگران است. ما مقاله مفصلی درباره او در همین وبلاگ داریم.

 

آقای دکتر احمد شعبانی متولد 1335 در شیراز، عضو هیات علمی گروه کتابداری دانشگاه اصفهان، نگارنده فهرست روزنامه ها و مجلات اصفهان که به سال 1385 از سوی مرکز اصفهان شناسی و خانه ملل به چاپ رسید.

 

آقای ناصر مطیعی، زاده سال 1317 در اصفهان و مدیر کانون بازنشستگان دانشگاه اصفهان که مطالبی درباره مطبوعات اصفهان دارد ولی فرصت انتشار آن ها را نیافته است. او چندی پیش یک سخنرانی درباره مطبوعات اصفهان از زمان مشروطه به این سو در موسسه راه فرزانگان ایراد کرد.

 

آقای محمدحسین خسروپناه پژوهشگر تاریخ معاصر ایران و نگارنده نقش ارامنه در سوسیال دموکراسی ایران، نگاهی از دورن به سازمان افسران حزب توده و هدف ها و مبارزه زن ایرانی از مشروطه تا انقلاب اسلامی که آثارش را با تکیه بر مطبوعات قدیمی اصفهان به نگارش درآورده و این روزها سرگرم تنظیم و تدوین خاطرات شادروان امیرقلی امینی است.

 

خانم فروغ الزمان نوری اصفهانی متولد 1332 در اصفهان، دانش آموخته رشته زبان و ادبیات فارسی، کتابدار محبوب و بازنشسته اداره ارشاد که راهنمای مطبوعات ابن مسکویه اصفهان را به نگارش درآورد و در بهار سال 1380 از سوی انتشارات نقش مانا انتشار داد.

 

آقای دکتر عبدالمهدی رجایی متولد 1350 در بهبهان که آثاری را با تکیه بر مطبوعات قدیم اصفهان به نگارش درآورده است. ما پیش تر مطلبی درباره او در این وبلاگ قرار داده ایم.

 

آقای محمد محمدی که تاریخچه مطبوعات اصفهان را به سال 1382 از سوی انتشارات نقش مانا در اصفهان به چاپ سپرد.

 

خانم رضوان معصومی زاده که مروری بر تاریخ مطبوعات اصفهان را به سال 1391 از سوی مرکز اصفهان شناسی و خانه ملل وابسته به سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری اصفهان انتشار داد. این پژوهش را باید مفصل ترین تحقیق درباره مطبوعات اصفهان تاکنون دانست. خانم معصومیزاده با مراجعه به آرشیوهای مطبوعات در اداره ارشاد، صدا و سیمای مرکز اصفهان، کتابخانه شهرداری اصفهان و دانشگاه اصفهان فهرست کاملی از مطبوعات چاپ اصفهان ارائه داده است. افزون بر این، با ارسال پرسش نامه به دفتر مطبوعات و گفت و گو با ارباب مطبوعات، زندگی نامه فعالان عرصه روزنامه نگاری و بیوگرافی مطبوعاتی های اصفهان را در کتاب خود آورده است، چیزی که تاکنون سابقه نداشته و بنابراین کتاب او را می توان تنها منبع در این زمینه به شمار آورد.

 

 اصفهان آنلاین


Viewing all articles
Browse latest Browse all 464

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>